Droste Bejah

Werken bij DROSTE BEJAH

Samen groeien

Bij ons staat werkplezier voorop. ‘Wanneer medewerkers het goed hebben, dan komt de rest vanzelf’, is de gedachte van eigenaar Eddy Droste. De medewerkers noemen het bedrijf ‘gemoedelijk’. Ongetwijfeld zal dit zijn oorsprong hebben in het feit dat het een familiebedrijf is. Maar ook kwaliteit en klantgerichtheid intern en extern spelen hierbij een grote rol.

 

We hebben het in huis

DROSTE BEJAH is een metaalbewerkingsbedrijf met een groot machinepark en een eigen gereedschapmakerij. We beschikken hiermee over hoogwaardige moderne technieken om een belangrijke speler te zijn op de markt. Kennis, ervaring en groei zijn belangrijke kernwaarden voor ons als werkgever en producent.

Zie onze Vacature promo op YouTube

Wat vragen wij van jou?

Wij zien graag dat je beschikt over een goede drive en doorzettingsvermogen. Daarnaast verwachten we dat je flexibel inzetbaar bent en je 100% inzet voor een baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen.

 

Wat bieden we jou?

Naast werken in een fijne en veilige werkomgeving met een prettige werksfeer, heb jij bij ons de kans om middels diverse (interne) opleidingen door te groeien. Wil jij graag een mooie fulltime of parttime functie binnen een groeiend familiebedrijf? Solliciteer dan zeker bij DROSTE BEJAH.

 

Solliciteren?

Beschik jij over gerichte ervaring en/of diploma’s of wil je je samen met DROSTE BEJAH verder ontwikkelen in de metaalbewerking, vul dan ons sollicitatieformulier in met daarbij een motivatie en CV. Open sollicitaties zijn zeker welkom!

Droste Bejah

Er is genoeg te doen

We zoeken niet alleen Productie- en Assemblagemedewerkers, Machine Instellers en Lasrobot Operators. Ook is het mogelijk om Bij ons stage te lopen. Wil je werken naast je opleiding? Ga dan voor je leerzame bijbaan bij DROSTE BEJAH.

 

(BBL) stageplek

Een stage of een afstudeeropdracht geeft je de kans om je tot een professional te ontwikkelen. Je wordt begeleid door ervaren medewerkers die je graag de kneepjes van het vak willen leren. Tijdens je stage of afstudeeropdracht doe je niet alleen ervaring op in je eigen vakgebied, maar ervaar je ook hoe het is om bij Droste Bejah te werken: de sfeer, de mensen en het werk. Ieder jaar hebben wij stageplaatsen beschikbaar. Volg je een opleiding elektrotechniek, mechatronica, machinebouw of werktuigbouwkunde? Je bent van harte welkom!

Zaterdagmedewerkers

Ook zoeken wij zaterdagmedewerkers voor het schoonmaken van onze machines en hallen, als ook voor lichte productiewerkzaamheden! Wil jij ons zaterdagteam komen versterken van 07.30 tot 14.00 uur; stuur dan je CV en motivatie via het online sollicitatie-formulier (zie knop hieronder).

 

Vakantiewerkers

Zeker ook tijdens de vakantieperiodes zijn we op zoek naar versterking voor onze productie- en assemblageteams. Onze klanten stellen hoge eisen aan de onderdelen, die wij voor hun maken. Het is dus belangrijk dat je als productie- of assemblage medewerker nauwkeurig te werk gaat, zeker ook wanneer je bezig bent met een grote productieorder. Bij ons werk je met de beste machines binnen leuke teams.

Eerst meer informatie?

Vragen? Neem contact op met onze HR medewerker Doetsje Horstra (personeelszaken@drostebejah.com / +31 523 261 646) of informeer bij onze Productieleider Tjeerd Fontein.