Droste Bejah

Vacatures

Samen groeien

Bij ons staat werkplezier voorop. ‘Wanneer medewerkers het goed hebben, dan komt de rest vanzelf’, is de gedachte van eigenaar Eddy Droste. De medewerkers noemen het bedrijf ‘gemoedelijk’. Ongetwijfeld zal dit zijn oorsprong hebben in het feit dat het een familiebedrijf is. Maar ook kwaliteit en klantgerichtheid intern en extern spelen hierbij een grote rol.

We hebben het in huis

DROSTE BEJAH is een metaalbewerkingsbedrijf met een groot machinepark en een eigen gereedschapmakerij. We beschikken hiermee over hoogwaardige moderne technieken om een belangrijke speler te zijn op de markt. Kennis, ervaring en groei zijn belangrijke kernwaarden voor ons als werkgever en producent.

Solliciteren?

Beschik jij over gerichte ervaring en/of diploma’s of wil je je samen met DROSTE BEJAH verder ontwikkelen in de metaalbewerking, stuur ons dan een mail met daarbij een motivatie en CV ter attentie van Leonie Leusink (lleusink@drostebejah.com).

Mocht je gericht op een vacature solliciteren, vergeet dan niet de referentiecode erbij te vermelden.
Droste Bejah

Word jij de nieuwe CNC machine insteller?

Wat ga je doen?

Als CNC machine insteller ben je verantwoordelijk voor het correct instellen van diverse machines binnen ons bedrijf. Je moet daarbij denken aan de moderne buigmachines met Pick- & place- robots, buizenlaser en CNC zaagmachines.

Na controle volgens tekening en keuringsplan van de als eerste vervaardigde producten, instrueer jij de machine operator hoe deze het product zo efficient mogelijk dient te produceren. Tussentijds zie je toe opeen goed verloop van de productie order.

Wat vragen we van jou?

Wij zoeken flexibele, secure en accurate collega’s die goed in teamverband kunnen werken. Zorgen voor het juist instellen van de CNC machines en toezien dat de vereiste kwaliteit en kwantiteit gehaald word.

Je kunt dus tekening lezen en producten nameten. Werken volgens voorschriften op het gebied van veiligheid, milieu, orde en netheid. Storingen signaleren en oplossen.

We verwachten minimaal een MBO3 werk- en denkniveau.

Wat bieden we jou?

Wie bieden een leuke baan binnen een internationaal opererend bedrijf. Je mag rekenen op een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Als je geinteresseerd bent in deze functie, solliciteer dan!

Vermeld in je sollicitatie 202002-CNCI

image
Droste Bejah

Machine operator (mv)

Wij willen ons productieteam versterken met machine operators annex productiemedewerkers. Zowel part-time als full-time. Ben jij een echte teamplayer en vind je het leuk te werken met diverse moderne machines? Heb je een goede drive en ben je een doorzetter en flexibel inzetbaar?

Ben je opzoek naar een baan waar je jezelf kan ontwikkelen en werk je graag binnen een bedrijf met een prettige sfeer? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat bieden we jou?

Naast een prettige werksfeer heb jij bij ons de kans om middels diverse (interne) opleidingen door te groeien. Kijk jij uit naar een mooie functie binnen een groeiend familiebedrijf? Solliciteer dan direct!

Vermeld in je sollicitatie referentie 202002-MO

image
Droste Bejah

BBL MBO3+ (m/v)

Jouw kans om een carrière-switch te maken! Je gaat werken en leren en ontvangt direct salaris en haalt je MBO3+ vakdiploma zonder opleidingskosten.

Wat ga je doen?

Ben je erachter gekomen dat jouw hart toch bij de techniek ligt? Of heb je het idee dat je vastloopt op je huidige werkplek, dat je een verkeerde beroepskeuze hebt gemaakt of heb je spijt dat je jouw MBO-opleiding niet hebt afgerond? DROSTE BEJAH biedt jou de mogelijkheid om al werkend je gewenste diploma te halen.

Wat deze functie bijzonder maakt?

Je leert werken met alle denkbare machines en leert de nieuwste technieken zoals robotica, CNC programmeren, ontwikkelen van gereedschappen. Herken jij jezelf hierin?

Ben je zelfstandig, flexibel, een teamspeler, ondernemend en je hebt oog voor detail. Wij bieden je direct een baangarantie bij de start van je opleiding.

Vermeld in je sollicitatie referentie 202002-BBL3+