Droste Bejah

Vacatures

Samen groeien

Bij ons staat werkplezier voorop. ‘Wanneer medewerkers het goed hebben, dan komt de rest vanzelf’, is de gedachte van eigenaar Eddy Droste. De medewerkers noemen het bedrijf ‘gemoedelijk’. Ongetwijfeld zal dit zijn oorsprong hebben in het feit dat het een familiebedrijf is. Maar ook kwaliteit en klantgerichtheid intern en extern spelen hierbij een grote rol.

We hebben het in huis

DROSTE BEJAH is een metaalbewerkingsbedrijf met een groot machinepark en een eigen gereedschapmakerij. We beschikken hiermee over hoogwaardige moderne technieken om een belangrijke speler te zijn op de markt. Kennis, ervaring en groei zijn belangrijke kernwaarden voor ons als werkgever en producent.

Zie onze Vacature promo op YouTube

Wat vragen wij van jou?

Wij zien graag dat je beschikt over een goede drive en doorzettingsvermogen. Daarnaast verwachten we dat je flexibel inzetbaar bent en je 100% inzet voor een baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen.

Wat bieden we jou?

Naast werken in een fijne en veilige werkomgeving met een prettige werksfeer, heb jij bij ons de kans om middels diverse (interne) opleidingen door te groeien. Wil jij graag een mooie fulltime of parttime functie binnen een groeiend familiebedrijf? Solliciteer dan zeker bij Droste Bejah.

Solliciteren?

Beschik jij over gerichte ervaring en/of diploma’s of wil je je samen met DROSTE BEJAH verder ontwikkelen in de metaalbewerking, vul dan ons sollicitatieformulier in met daarbij een motivatie en CV.

image
Droste Bejah

Vacatures per 2021-October

Productie- en assemblage medewerkers (M/V)

We zijn op zoek naar versterking voor onze productie- en assemblageteams. Onze klanten stellen hoge eisen aan de onderdelen, die wij voor hun maken. Het is dus belangrijk dat je als productie- of assemblage medewerker nauwkeurig te werk gaat, zeker ook wanneer je bezig bent met een grote productieorder. Bij ons werk je met de beste machines binnen leuke teams. Ben jij onze nieuwe (fulltime/parttime) aanwinst?

Machine Programmeur/Operator (M/V)

Wil jij in een moderne en dynamische omgeving werken met:
– robottechniek
– CNC geautomatiseerde buigmachines
– de modernste gereedschappen

Zie jij uitdaging in het instellen en ombouwen van deze machines en het vervaardigen van perfecte kwaliteit gebogen producten. Ben jij gek op techniek en wil jij je daarin verder bekwamen?
Kom dan ons team versterken! Wij gaan je van A tot Z opleiden tot programmeur bij DROSTE BEJAH!

Droste Bejah

Lasrobot operators (m/v)

Iedere werkdag draaien bij ons veel lasrobots op volle toeren. Om dit zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, zoekt Droste Bejah lasrobot operators. Als operator werk je zelfstandig en ben je gemotiveerd om het maximale uit de lasrobot
te halen.

Doordat je je werk snel oppikt, ben je ook flexibel inzetbaar op onze verschillende productieafdelingen. Een opleiding in deze functie volg je bij ons intern. Zijn verder positiviteit en collegialiteit jou op het lijf geschreven?

Dan zoeken wij jou!

Zaterdagmedewerkers (m/v)

Ook zoeken wij nog een aantal zaterdagmedewerkers voor het schoonmaken van onze machines en hallen, als ook voor lichte productiewerkzaamheden! Wil jij ons zaterdagteam komen versterken van 07:30 tot 14:00 uur; stuur dan je CV en motivatie via het online sollicitatie-formulier (zie knop hieronder).

BBL stageplek (m/v)

Een stage of een afstudeeropdracht geeft je de kans om je tot een professional te ontwikkelen. Je wordt begeleid door ervaren medewerkers die je graag de kneepjes van het vak willen leren. Tijdens je stage of afstudeeropdracht doe je niet alleen ervaring op in je eigen vakgebied, maar ervaar je ook hoe het is om bij Droste Bejah te werken: de sfeer, de mensen en het werk. Ieder jaar hebben wij stageplaatsen beschikbaar. Volg je een opleiding elektrotechniek, mechatronica, machinebouw of werktuigbouwkunde? Je bent van harte welkom!

Vakantiewerkers (M/V)

We zijn op zoek naar versterking voor onze productie- en assemblage- teams. Onze klanten stellen hoge eisen aan de onderdelen, die wij voor hun maken. Het is dus belangrijk dat je als productie- of assemblage medewerker nauwkeurig te werk gaat, zeker ook wanneer je bezig bent met een grote productieorder. Bij ons werk je met de beste machines binnen leuke teams. Ben jij onze nieuwe (fulltime/parttime) aanwinst?

Eerst meer informatie?

Neem dan gerust eerst even contact op met onze HRM-medewerkster Leonie Leusink (lleusink@drostebejah.com) of onze productie manager Tjeerd Fontein (tfontein@drostebejah.com)