Droste Bejah

Finishing van metaal

Samen zorgen voor de finishing touch

Samenwerken en doen waar je goed in bent, is waar DROSTE BEJAH voor staat. Zo heeft ze zich gespecialiseerd in metaalbewerking en voor een aantal finishing processen de juiste partners gevonden om zo de beste prijs-/kwaliteit verhouding te garanderen.

PVC-ommantelen van buis

DROSTE BEJAH verzorgt in-house middels het zogenaamde “schlauchen” dat onder andere elektrische producten een juiste veiligheidsisolatie hebben. Tevens geeft de PVC-ommanteling een extra touch aan het eindproduct (softgrip).

KTL (elektrostatische dompellak)

KTL is de afkorting van Kathodische Tauchlackierung. KTL is een elektrostatisch verfproces waarbij het te verven deel in een vloeistofbad wordt ondergedompeld. De laagdikte van de laklaag wordt 15-20 μm dik. Na het elektrostatisch opbrengen van de lak wordt

deze in een oven bij 180-200 °C gedroogd en uitgehard. Het KTL-proces bied in combinatie met het zinkfosfateren de hoge corrosiebescherming. Dankzij de zeer dichte, gelijkmatige en dunne laklaag is het KTL-proces de ideale eerste grondlaag (primer) voor een poedercoating.

Poedercoaten

Een geavanceerde poedercoatstraat direct in de nabijheid van DROSTE BEJAH zorgt voor een finish in elke gewenste kleur. Net als het galvaniseren, garandeert deze finish een perfecte optische afwerking en een hoge corrosiebestendigheid.

Verchromen en verzinken

Tot het jaar 2000 heeft heeft DROSTE BEJAH zelf gegalvaniseerd. Inmiddels heeft zij een zeer goede chroompartner in de regio gevonden, die aan de hoge kwaliteitseisen van het bedrijf kan voldoen. Een moderne volautomatische galvano installatie zorgt voor nikkel-, chroom-, pearl- of titan finishing naar de hoogst geldende normen.