Droste Bejah

Over DROSTE BEJAH

DROSTE BEJAH streeft er naar zich voortdurend aan te passen aan de steeds zwaardere eisen uit de markt. De klant legt namelijk steeds meer accent op een doelmatig prijs-kwaliteitsniveau, een absolute leverbetrouwbaarheid en het flexibel inspelen op bijzondere wensen en eisen. Een machinepark, dat aangepast is aan de laatste stand van de techniek, is daarbij onmisbaar.

DROSTE BEJAH wil zich onderscheiden op het gebied van buis buigen. De nieuwste buis buig technieken zijn dan ook niet onbekend bij de fabrikant. Verder beschikt het bedrijf over geavanceerde machines op het gebied van overige metaalbewerkingen. Het doel is de optimale partner te zijn, als het gaat om kwaliteitsproducten, scherpe levertijden en concurrerende prijzen.

Ons team staat voor u klaar

image

Eddy Droste

Algemeen Directeur

“Sinds 2001 ben ik de trotse eigenaar van dit prachtige innovatieve bedrijf. Naast dat wij inzetten op de modernste CNC technieken qua machines, is de kennis van onze medewerkers doorslaggevend voor ons succes.”

+31 645 772 604
edroste@drostebejah.com

image

Gertjan Vruwink

Commercieel Manager

“Als commercieel manager zal ik uw wensen en vragen samen met mijn verkoopteam zo goed mogelijk bedienen.”

+31 626 888 647
gvruwink@drostebejah.com

image

Rudie Colleije

Verkoopmedewerker Binnendienst

“Eens in dienst getreden als ‘spin in het web’. Echter het web heeft zich dusdanig uitgebreid, dat sales mijn prioriteit heeft gekregen onder het motto: De klant staat centraal. The customer is always right. Der Kunde hat immer recht!”

+31 (0)523 26 16 46 toestel 103
sales@drostebejah.com

image

Albert Overweg

Manager Engineering

“Mijn hart ligt bij de techniek. Iedere dag ga ik graag de uitdaging aan om samen met onze klanten te zoeken naar de beste oplossingen.”

+31 (0)523 26 16 46 toestel 109
aoverweg@drostebejah.com

image

Tjeerd Fontein

Productie Manager

“Flexibiliteit, productiviteit en kwaliteit zijn de kernwaarden van Droste Bejah. Voor mij is het een uitdaging om hier elke dag een stukje beter in te worden. Zo bouwen we als productieteam verder aan een prachtig bedrijf en een mooie toekomst!”

+31 (0)523 26 16 46 toestel 108
tfontein@drostebejah.com

image

Mariëlle Edelijn

Kwaliteit Coördinator

“Kwaliteit staat bij DROSTE BEJAH hoog in het vaandel. In 2017 ben ik hier begonnen op de assemblage afdeling. Daar ben je eigenlijk de eindcontrole op kwaliteit. Nu mag ik kijken naar het hele proces. Ik vind het een supergave uitdaging om er samen met mijn collega’s voor te zorgen dat de kwaliteit te allen tijde gewaarborgd wordt en dit steeds weer te verbeteren naar de behoefte van de klant.”

+31 (0)523 26 16 46 toestel 111
medelijn@drostebejah.com

image

Rick van Winkoop

Supply Chain Manager

“Zorg dragen voor de  productieplanning en materialenstromen, zodat onze klant op het juiste moment het juiste product geleverd kan krijgen.”

+31 (0)523 26 16 46 toestel 113
rvanwinkoop@drostebejah.com

image

Boukje van der Klei

Inkoopmedewerkster Binnendienst

“Al sinds 1990 ben ik werkzaam voor dit mooi en groeiend bedrijf. Zo efficiënt mogelijk inkopen en altijd proberen een win win situatie zien te behalen. Dat is mijn uitdaging!”

+31 (0)523 26 16 46 toestel 101
bvdklei@drostebejah.com

image

Edwin Meijer

Werkvoorbereider

“Een gedegen werkvoorbereiding is het sleutelwoord voor het vakkundig afhandelen van orders. Met ons uitgebreid simulatieprogramma zoeken we naar de meest ideale mogelijkheid om uw product te buigen.”

+31 (0)523 26 16 46 toestel 110
emeijer@drostebejah.com

image

Geertjan van Winkoop

Engineer

“Als engineer bij Droste Bejah bedenk en ontwerp ik de gereedschappen om producten te kunnen maken. Denk hierbij aan speciaal buiggereedschap, ponsstempels en lasmallen. Daarnaast is het programmeren van onze buislaser ook één van mijn werkzaamheden.”

+31 (0)523 26 16 46 toestel 107
gvanwinkoop@drostebejah.com